Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

Відкриття Навчального підрозділу


Початком нового навчального року на базі Маріямпільської філії Дубовецького ліцею запрацював Навчальний підрозділ ВСП “Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ”, одинадцять студентів, котрих  за результатами вступних випробувань було зараховано на навчання за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій розпочали навчання і дали старт до розвитку освітнього простору громади, заявивши, що у Дубовецькій громаді існує і працює освітній заклад вищого рівня акредитації.

Це вагомий і дуже важливий крок у втіленні в життя Стратегії розвитку освіти громади, бо молоді люди мають можливість здобувати фахову освіту за місцем проживання.

На урочистості з нагоди відкриття Анотаційної дошки Навчального підрозділу прибули дуже поважні і шановані люди краю: ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, єдиний академік НАН України на теренах Західного регіону – Євстахій Крижанівський; перший проректор університету, доктор технічних наук, професор – Олег Мандрик; директор Бурштинського енергетичного фахового коледжу, професор – Олександр Джура; директор інституту архітектури, будівництва та енергетики, кандидат фізико-математичних наук, доцент – Мирослав Мазур; український вчений в галузі ендокринології, доктор медичних наук, професор. Академік АН ВШ України, завідувач кафедри ендокринології Івано-Франківського національного медичного університету – Володимир Боцюрко; голова Дубовецької територіальної громади – Павло Андрусяк; заступник сільського голови з гуманітарних питань – Тетяна Опацька; учні та вчителі Маріямпільської філії Дубовецького ліцею. Та все ж таки, найбільшу причетністю до події відчували перші студенти та викладачі підрозділу.

У невимушеній та дуже родинній обстановці обговорювали найближчі перспективи, які дають змогу випускникам шкіл громади здобувати освіту у безпечних умовах, і це дуже важливо в умовах сьогодення.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, що поклали життя на вівтар Свободи, захищаючи нашу рідну землю.

Насиченою була програма урочистостей: цікаві та змістовні виступи гостей переплітались із патріотичними піснями та поезіями учасників художньої самодіяльності коледжу.

Вітаємо усіх із переможними зусиллями ЗСУ над ворогом, запевняємо, що відмінним навчанням і звитяжною працею будемо служити Україні та громаді.

Слава Україні!

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111