Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

Вручення дипломів випускникам 2022


28 червня  2022 року, на площі ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ» відбулося вручення дипломів випускникам освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» та ступеня вищої освіти «бакалавр». Випускники коледжу, які ще донедавна були його студентами, отримали довгоочікувані дипломи про освіту.

Дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» отримало 78 студентів. 14 випускників отримали дипломи з відзнакою. Дипломи фахового молодшого бакалавра та молодшого спеціаліста отримали 145 випускники.

Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків – вручення дипломів – визначна подія. Адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли студентам вручили заповітні дипломи.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся директор коледжу Олександр Дмитрович Джура, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання. Він відмітив, що для випускників це перша сходинка у житті та побажав впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.

До урочистих привітань та Божого благословення долучились отець Ігор Третяк та отець Ігор Тичинський.

Тож, дорогі наші випускники, ми пишаємося вами і віримо у ваші сили. Мрійте, плануйте, працюйте і наполегливо досягайте своїх цілей! Легких вам стартів і починань!  Світ чекає на ваші успіхи!

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111