Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

Зустріч студентів з роботодавцями ВП ДТЕК “Бурштинська ТЕС”


Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця для забезпечення можливості прямих контактів з випускниками коледжу, створення умов для ефективного працевлаштування та розвитку професійної кар’єри молодих фахівців.

Нині забезпечення задовільного рівня зайнятості молоді є одним із пріоритетних завдань розвитку держави, адже саме вона є найактивнішою частиною працездатного населення. Лише з урахуванням динаміки рівня зайнятості молодих фахівців можна розробляти соціально-економічні прогнози розвитку країни на довготривалу перспективу.

15 грудня 2021 року в актовій залі коледжу відбулася зустріч студентів  з представниками ВП «Бурштинська ТЕС» Акціонерного товариства «ДТЕК Західенерго» – Засухою С.О.- керівником департаменту з управління персоналом (ДУП), Кошель Г.В. – провідним фахівцем з розвитку персоналу ДУП, Романюк Н.П.- фахівцем по підбору персоналу ДУП, Мороз О.М. – головним фахівцем Навчально-виробничого центру.

Мета зустрічі – працевлаштування студентів після закінчення навчання в коледжі.

 «Наша зустріч – черговий доказ того, що наш  навчальний заклад піклується про майбутнє працевлаштування своїх студентів. Кожен з вас має унікальну можливість поспілкуватися з роботодавцем і отримати відповіді на важливі, хвилюючі кожного з вас запитання», – зазначив директор Джура О.Д.

Запрошені представники були зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих фахівців, тому на зустрічі майбутні випускники коледжу  мали змогу ознайомитись з діяльністю підприємства, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, навчання, стажування, проходження практики.

Спілкування з потенційними роботодавцями є корисним  для студентів, оскільки дає їм змогу побачити перспективи майбутньої професії та стимулює активно оволодівати комплексом професійно зорієнтованих знань, умінь і навичок, необхідних для того, щоб бути конкурентноспроможними фахівцями, успішно виконувати свої професійні обов’язки та самореалізуватися.

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111