Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

Засідання Педагогічної ради


02.03.2023 року відбулася Педагогічна рада з таким порядком денним:

1. Про результати навчання студентів за І семестр 2022-2023 н.р.

Доповідають: завідувачі відділень

2. Про результати роботи колективу за І семестр 2022-2023 н.р.

Доповідають: заступники директора

3. Різне

У своїх виступах завідувачі відділень проаналізували роботу за І семестр. Студенти всіх спеціальностей добре попрацювали і завершили І семестр з хорошими результатами. Крім навчального процесу на всіх відділеннях проводились дні ЦК, під час яких організовувалися виставки технічної творчості викладачів та студентів. Відбулися зустрічі викладачів зі студентами перших курсів. Роботу всіх відділень можна вважати задовільною.

Вся виховна робота в першому  семестрі здійснювалася шляхом використання різних форм і методів, методичних вказівок, рекомендацій та наказів із врахуванням певних ситуацій та воєнного стану. На це у своєму виступі наголосив заступник директора з виховної роботи Ігор Дмитришин. Ряд заходів проводилися без урочистих особливостей. Відзначив належну роботу студентської ради, працівників інформаційного центру, бібліотеки, музею «Берегиня». Отже виховну роботу в коледжі вважати задовільною.

В плані господарської діяльності коледжу зроблено дуже багато. Господарська частина дбає про порядок і затишок в навчальному закладі, відзначила заступник директора з господарської частини Лілія Рик.

Із заключним словом виступив директор коледжу Олександр Джура. В сьогоднішньому часі не просто здійснювати активну діяльність навчального закладу. Але зроблено дуже багато, завдяки відповідальному ставленню всіх працівників коледжу до своїх обов’язків. Наголосив на відновленні дипломного проектування, а також про підготовку до акредитації, яку наш навчальний заклад повинен пройти з гідністю. Висловив вдячність усьому колективу за належну працю, побажав міцного здоров’я, миру, успіхів у справі навчання і виховання молоді.

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111