Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

Рекомендації щодо дій у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації


  1. Інформаційний матеріал «Абетка безпеки», що розроблений ДСНС, з можливістю встановлення мобільного додатку «Абетка безпеки» на смартфон через Play  Маркет.
  2. Для укриття населення від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільного захисту. Перелік найпростіших укриттів (підвальних та інших заглиблених приміщень) Бурштинської ТГ на випадок евакуації населення під час виникнення надзвичайних ситуацій
  3. За посиланням “Рекомендований вміст тривожної валізи”.
  4. За посиланням “Брошура «У разі надзвичайної ситуації або війни», що розроблена Міністерством культури та інформаційної політики”.
  5. Дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз склала посібник «Ми готові. Про дітей». Як говорити про загрози з найменшими членами родини і як навчити їх діяти різних ситуаціях, як то природні катаклізми чи війна. У своїх рекомендаціях Ройз спиралась на матеріали Служби тилу Ізраїлю. Вона пропонує закріплювати знання у форматі ігор у супергероїв.

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111