Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ

З Днем Збройних Сил України


Шановні захисники України! 

Щиро вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об’єднує всіх захисників країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави. 

За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх патріотів. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль.

Дякуємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаємо нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!  

Новини коледжу

Приймальна комісія ВСП «Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ»

Івано-Франківська обл.,
м. Бурштин, вул. Калуська, 4
Головний корпус, кабінет 17
Тел. (03438) 46-301, 45-746. Моб. 0685785595

Електронна пошта: pk.bek.ifntung@gmail.com

Графік роботи
Понеділок-п’ятниця 09:00-17:00
Субота 09:00-13:00.

Неділя вихідний

СКРИНЬКА ДОВІРИ
Перейти

Для отримання консультацій щодо реєстрації на підготовчі курси, умов вступу та навчання звертайтесь до представників коледжу

Урядова «Гаряча Лінія»
1545

Національна «Дитяча Гаряча Лінія»

0 800 500 225 або 116111